Jesenná pohoda - s Bohostyle lahoda!

 
🍂Jesenná Pohoda: Ako Prežiť daždivé Dni s Úsmevom!🍂
  
    Jeseň je tu a s ňou prichádza všetko, čo na tomto období môžeme milovať – farebné lístie, dlhé večery s čajom v ruke a prirodzene aj teplo, ktoré nás objíme počas chladných dní 🍁. Ako si tento jesenný čas ešte viac spríjemniť? Máme pre vás niekoľko skvelých tipov, ktoré vás udržia v teple, pohodlí a hlavne v štýle!
     
     
     
     
     
     
     
    Čo by to bola jeseň bez horúcej kávy, čaju alebo lahodnej horúcej čokolády? A čo keby boli podávané v našich krásnych keramických hrnčekochKaždý dúšok bude vďaka nim ešte príjemnejší. Káva či kakao v našich hrnčekoch zohreje nielen vaše ruky, ale aj dušu ☕️.
     
     
     
     
     
     
     
    Nič nepokazíte našimi teplými bavlnenými dekami. Nie je nič lepšie, než sa po celom dni v práci zababušiť do mäkkej deky. Deky sú nielen extrémne pohodlné, ale tiež vyzerajú
    štýlovo – ideálny spoločník na tie najpohodovejšie večery doma! Či už si chcete oddýchnuť s knihou, alebo sa len tak váľať na gauči, naše prehozy vám vytvoria „útulný kútik“ ❤️.
     
     
     
     
     
     
     
    Jesenná atmosféra by nebola úplná bez teplého svetla sviečok. Naše sviečky nie sú len o svetle – prinesú vášmu domovu tiež čarovnú vôňu a romantiku, ktorá vám spríjemní každý večer 🕯️. Stačí ich zapáliť a môžete sa začať oddávať jesennému leňošeniu. Vyskúšajte obľúbený film alebo knihu a nechajte sa uniesť atmosférou jesene!
     
     
     
     
     
     
     
     
    A ak vám v šuplíku ostali nejaké čajové sviečky, máme pre vás čarovné selenitové a votívne svietniky. Urobia vám nádhernu atmosféru. K tomu už len pustiť váš obľúbený film alebo knihu a nechajte sa uniesť krásami jesene!
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Pamätajte, že každá jeseň môže byť o trochu lepšia – stačí k tomu pridať štipku štýlu a poriadnu dávku pohodlia. Na jeseň je dôležité počúvať svoje telo a dopriať si dostatok odpočinku. Kvalitný odpočinok a spánok pripravia našu imunitu na zimu.
     
    Pozrite si našu ponuku a pokiaľ vás niečo zaujme, budeme veľmi radi. Tento týždeň by sme radi venovali 3 % z každého nákupu na účet pre ľudí postihnutých povodňami.Veríme, že aj malá pomoc môže priniesť svetlo do týchto náročných dní.
    Držíme všetkým zasiahnutým palce a prajeme veľa síl.
     
     
     
    S láskou,
    Váš Bohostyle tím 💛